1541
post-template-default,single,single-post,postid-1541,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
rullestolreise kateter

Kateter på ferie

Annonse

Dersom du skal på en lengre reise kan det være upraktisk å reise rundt med kateter (eller annet medisinsk utstyr som f.eks stomiposer) for flere uker. Om du bruker Coloplast produkter så har de laget en reiseguide med kontaktinformasjon til Coloplast kontorer verden rundt slik at du vet hvor du kan finne produktene du bruker. Denne kan bestilles på kundeservice telefonen 22575020 eller her. Coloplast kan ikke garantere at alle land har akkurat det produktet du bruker.

Du må selv betale for produktene du kjøper i utlandet, men husk å ta vare på kvitteringer. Når du kommer hjem tar du kontakt med ditt lokale NAV-kontor for å få refundert utgiftene. 

Dersom du bruker produkter fra andre produsenter, ta kontakt med dem for å få kontaktinformasjon til dem i det landet du skal reise til. 

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.