212
page-template-default,page,page-id-212,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_

Velkommen

Her kan du finne informasjon om det å reise med rullestol. Du finner både praktiske tips og informasjon om steder jeg og mine gjesteskribenter har besøkt. Jo fler av oss rullestolbrukere som deler våre reiseerfaringer jo bedre blir denne siden. Ta kontakt om du ønsker å bidra.

rullestolreiser

Vi er forskjellige

Det er viktig å huske at vi rullestolbrukere er svært forskjellige. Derfor vil du på toppen av alle reiseguider finne små symboler som sier noe om skribenten sin funksjon. Les mer om symbolenes betydning her

rullestolreiser

Facebook

Del gjerne nyheter eller andre tips på rullestolreiser sin facebook side. Der kan du også stille spørsmål til andre reisende i rullestol.

Om meg

.Helt siden jeg var barn har jeg elsket å reise. Som liten drømte jeg faktisk om å bli turist! Selv om turist ikke ble min yrkestittel har jeg reist masse, både i Europa og fjernere strøk. To ganger har jeg vært på lengre backpacker turer.

I 2008 pådro jeg meg en ryggmargsskade da jeg skulle lande ett hopp på sykkel i Hafjell. Skaden er komplett og jeg har ingen gangfunksjon. Musklene i armene mine er gode med unntak av fingrene. For å komme meg rundt bruker jeg en manuell rullestol. Til tross for skaden har jeg på ingen måte sluttet å reise.

Ved siden av av reise, jobber jeg som erfaringskonsulent på Sunnaas sykehus. Her får jeg mange spørsmål rundt det å reise i rullestol, og slik oppstod ideen til dette nettstedet. Å reise i rullestol er ingen vanskelig sak, det krever bare litt mer planlegging. Husk; begrensinger eksisterer som oftes kun i vårt eget hode. Mulighetene er mange, det gjelder bare å se dem! 

Bon Voyage
Gunhild Bottolfsen

Rullestolreiser