771
post-template-default,single,single-post,postid-771,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
delivery at aircraft merkelapp

Delivery at aircraft

Ingenting er mer irriterende når flyr enn at rullestolen din ikke står og venter på deg rett utenfor flyet. Da blir den sendt som baggasje og må hentes der resten av baggasjen plukkes opp. Her har jeg laget en løsning du kan laste ned, printe ut, laminere og feste på din rullestol når du skal ut og fly. (Dessverre selger jeg ikke disse og jeg har heller ikke mulighet til å printe ut og laminere dette for deg).

Selv har jeg opplevd dette når jeg har vært på flytur. Sist det skjedde landet jeg i New York. Som en bortforklaring sa bakkepersonalet at rullestolen ikke hadde vært merket «Delivery at aircraft». Problemet var bare at Norwegian aldri gav meg en slik merkelapp. Det har de for så vidt aldri gjort heller. Den eneste gangen jeg har blitt tilbudt en slik merkelapp var da jeg fløy med British Airways. Merkelappene skal vist nok finnes, iallefall hos noen av flyselskapene. Det må i så tilfellet være en godt bevart hemmelighet blant noen få utvalgte i systemet.

Etter å ha blitt trillet rundt i en ukomfortabel rullestol på JFK i New York bestemte jeg meg for å selv lage slike lapper. Slik håper jeg at sjansene for at det samme skjer igjen blir mindre. Jeg forstår godt at det for bakkemannskapet ikke alltid er like lett å vite hvilke rullestoler som skal på baggasjebåndet og hvilke skal leveres ved flyet. Problemet skal egentlig løses ved hjelp av god kommunikasjon mellom flypersonalet og bakkemannskapet. Men som mange har erfart skjer ikke alltid det. Så fra nå av reiser jeg altså med en egenprodusert og laminert merkelapp på min rullestol der det står «Delivery at aircraft».

Last ned PDF filen ved å trykke på denne linken:

Delivery-at-aircraft

23 Comments
 • Sun Bore

  17. august 2019 at 14:56 Svar

  Hei,

  Jeg ønsker veldig gjerne en PDF med design av ‘Delivery at aircraft’.

  Mvh
  Sun B.

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:26 Svar

   You got mail:)

 • Pernille Smith

  17. august 2019 at 16:44 Svar

  Hei. Kan du sende meg den pdf? Jeg vill gjerne også ha en slik lapp på min stol ?

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:28 Svar

   You got mail:)

 • Nikita Amber Abbas

  17. august 2019 at 16:53 Svar

  I want, My mail is Nikita.abbas@live.no, thanks a lot and keep up

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:28 Svar

   You got mail:)

 • Anne Grete Thorvaldsen

  18. august 2019 at 18:39 Svar

  Ønsker og bestille to merkelapper med teksten Delivery at Aircraft .

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:28 Svar

   You got mail:)

 • Anne Grete Thorvaldsen

  18. august 2019 at 18:43 Svar

  Er det mulig og få det laminert og sent i posten? Gjelder Merke lapp med påskrift Delivery at Aircraft.
  Min adresse er : Anne Grete Thorvaldsen
  Blåveisåsen 39, 1675 Kråkerøy

  Mvh Anne Grete Thorvaldsen

 • Therese Lunner

  18. august 2019 at 22:15 Svar

  Jeg ønsker en sånn lapp

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:30 Svar

   You got mail:)

 • Torill Moen

  23. august 2019 at 12:19 Svar

  Jeg trenger sårt «Delivery at Aircraft» til å feste på min manuelle rullestol. Jeg reiser en del og det har til tider oppstått problemer.
  Jeg har dessverre ikke printer så jeg ber om at den sendes til min assistent

  per.arnesen@getmail.no

  Tusen takk

 • marie

  27. august 2019 at 15:31 Svar

  ja takk til pdf
  🙂

 • Hanne Gundersen

  27. august 2019 at 22:38 Svar

  Hei, vil veldig gjerne ha pdf’en 🙂
  Takk!

 • Ole Fredrik Syversen

  28. august 2019 at 12:42 Svar

  Hei jeg ønsker en sånn lapp på Mail.
  Mvh
  Ole

 • Ole Fredrik Syversen

  28. august 2019 at 12:42 Svar

  Jeg ønsker en sånn lapp på Mail

  Mvh
  Ole

 • Bente Francesca Fjellstad

  2. september 2019 at 16:16 Svar

  Jeg ønsker en sånn lapp.

 • Ragnhild Urdshals Høyem

  2. oktober 2019 at 12:46 Svar

  Hei.
  Flott om du kan sende meg en PDF med design av ‘Delivery at aircraft».
  Ragnhild U. Høyem

 • Solveig Sommerseth

  14. januar 2020 at 09:53 Svar

  Hei,
  Jeg ønsker veldig gjerne en PDF med design av ‘Delivery at aircraft’.
  Mvh Solveig Sommerseth

 • Christian Hagen

  3. mars 2020 at 10:10 Svar

  Jeg vil gjerne ha en av disse. Er det mulig??

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.