615
post-template-default,single,single-post,postid-615,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_
Costa Brava Rullestolreiser

Costa Brava

Rullestolreiser

Skrevet av Gunhild Bottolfsen 2009

Costa Brava er kyststripa som strekker seg 60 km nordøst for Barcelona og hele veien til den franske grensa. Vi valgte å kombinere storbyferien i Barcelona med å leie sommerhus i Costa Brava. Helt perfekt! Costa Brava er mindre turistifisert enn den mye mer kjente kyststripa Costa del Sol. Jeg vil påstå att Costa Brava har beholdt mer av sin opprinnelig sjarm. Costa Brava er forholdsvis kupert så leiebil er ett must. Kyststripa har heller ikke de store langstrakte strendene, her finner du små vakre bukter fylt med sand og fjell som stuper ned i havet. Et skue for øynene. Bonusen er at flere av disse strendene har plattformer man kommer seg ned til vannkanten med rullestol. 

Utfordringen består i å finne ett HC vennlig leiehus. Utleiportalen Feriebolig Spania har riktignok ett eget søkekriterie for rullestolbrukere. Man skal ikke stole blindt på at det stemmer. Jeg fant for eksempel da jeg søkte på rullestolvennlig, et hus med en stue over tre nivåer, hus med kun badekar (det er svært tungvindt for min del og mange rullestolbrukere). Vi kom i kontakt med en engelsk utleiehus formidler kalt Haven on Earth. De tok jobben svært alvorlig, noterte alle mine behov og bredden på min rullestol. Tilslutt endte vi med ett forholdsvis HC vennlig hus i Aiguablava ikke langt fra Begur.

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.