544
post-template-default,single,single-post,postid-544,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
Rullestolreiser

Rullestolbag til reise

[vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_column_text]Vi som bruker i rullestol vet hvor vanskelig det kan være å få med oss baggasjen når vi skal på reise. Nå har de av oss som bruker manuell rullestol endelig fått en løsning på frakt av baggasje problemet. Baggen heter Phoenix Instinct og festes enkelt og greit på bøylen som er bak på ryggen av rullestolen.

 

De fleste rullestoler på det norske markedet har en slik bøyle. Det finnes også braketter og andre løsninger for de av oss som feks bruker fast rygg og ikke har en slik bøyle på ryggen. Det kommer også en løsning til Panthera X som har en oval bøyle. [/vc_column_text][vc_empty_space height=»52px»][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column]

«Uansett om du skal reise, shoppe, på trening eller en annen fritidsaktivitet, gir Phoenix Instinct mulighet for en enkel og sikker måte for deg å ta med bagasjen. En utrolig smidighet betyr at du beholder egen uavhengighet mens du transporterer utstyret ditt. Sving 360°, kjør bakover eller forover, på to eller fire hjul, ja til og med uten at hjulene berører bakken. Phoenix Instinct er med deg. Selv når den er pakket full bærer Phoenix Instinct all vekten slik at det ikke er noen form for tippefare. Phoenix Instinct er kompatibel med de aller fleste manuelle rullestoler på markedet»

[vc_empty_space height=»52px»][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_column_text]

Utviklet av rullestolbrukere

Baggen er utviklet av rullestolbrukere og det meste er tenkt på. Baggen er også konstruert slik at den ikke påvirker rullestolens tippepunkt, noe som er viktig. Med baggen kommer det også en sekk som lett kan knipset av og på baggen, også mens den er festet bak på rullestolen. 

 

Personlig tror jeg det kan bli vanskelig å få denne baggen gjennom NAV, men jeg oppfordrer folk til å prøve. De jeg kjenner som har denne har kjøpt den selv av Hjelpemiddelspesialisten. Den koster 3749,-kr. Selv ønsker jeg denne til min bursdag i september. [/vc_column_text][vc_empty_space][vc_gallery type=»image_grid» images=»547,549,548″ img_size=»medium» column_number=»3″ grayscale=»no» space_between_images=»yes»][vc_empty_space height=»52px»][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_column_text]

Bag med hard bunn for å ha på fanget

En liten bag til et helgebesøk kan man alltids ha på fanget, iallefall om baggen har hard bunn slik at baggen ikke bremser på hjulene. Jeg pleier å legge forflyttningsbrettet i bunnen av baggen for å stive av bunnen. Brettet har jeg gjort kortere for å få det til å passe i baggen jeg som oftes bruker til korte helgeturer. [/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Tags:
No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.