537
post-template-default,single,single-post,postid-537,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
rullestolreiser

Dusjstol til reise

Noen rullestolbrukere er avhengig av dusj/dostol, også når de er på reise. Å dra med seg den vanlige dusjstolen er verken praktisk eller særlig gøy. Til nå har det, så vidt jeg vet, kun vært en reisedusjstol på markedet i Norge. Personlig har jeg ikke vært fornøyd med den fordi den krever montasje og må skrues sammen når man skal bruke den. Nå finnes det et bedre alternativ som ikke krever at man finner frem verktøyet når man skal sette den sammen.

Wheelable

 

Stolen heter Wheelable og den foldes ut ved bruk, noe en fint kan gjøre selv sittende. Stolen veier tilsammen kun 11,6 kg og alt som ikke er plast er laget av rustrfritt stål, inkludert lagrene. Den har nedfellbare armlener, justerbar fotstøtte og leveres med en beskyttende oppbevaringsveske. Stolen kan også leveres med bekken og hel sitteplate som ekstrautstyr.

 

Det er Mainmove Living AS som leverer stolen og den kan du søke på gjennom NAV.

Se hvordan du «pakker» den ut:

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.