378
post-template-default,single,single-post,postid-378,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
rullestolreiser

Forklaring ikoner

Rullestolreiser

Når du leser reiseguider fra andre med en funksjonsnedsettelse er det viktig å vite noe om den personens funksjonsnivå. Viktig info er om han/hun bruker manuell eller elektrisk rullestol. Et hotell som fungerer for en som bruker manuell rullestol trenger ikke fungere for en som bruker elektrisk rullestol. Det samme gjelder i forhold til om man har gangfunksjon eller ikke.

 

Derfor vil du finne to ikoner ved siden av navnet til den som har skrevet reiseguiden. De forteller deg hvilken rullestol vedkommende bruker og om han/hun har gangfunksjon eller ei.

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.