378
post-template-default,single,single-post,postid-378,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
rullestolreiser

Forklaring ikoner

[vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» text_align=»left» background_animation=»none» css_animation=»»][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=»373″ img_size=»large» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_column_text]Når du leser reiseguider fra andre med en funksjonsnedsettelse er det viktig å vite noe om den personens funksjonsnivå. Viktig info er om han/hun bruker manuell eller elektrisk rullestol. Et hotell som fungerer for en som bruker manuell rullestol trenger ikke fungere for en som bruker elektrisk rullestol. Det samme gjelder i forhold til om man har gangfunksjon eller ikke.

 

Derfor vil du finne to ikoner ved siden av navnet til den som har skrevet reiseguiden. De forteller deg hvilken rullestol vedkommende bruker og om han/hun har gangfunksjon eller ei.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» text_align=»left» background_animation=»none» css_animation=»»][vc_column][/vc_column][/vc_row]

No Comments

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.