Rullestolreiser | Delivery at aircraft
771
post-template-default,single,single-post,postid-771,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
delivery at aircraft merkelapp

Delivery at aircraft

Ingenting er mer irriterende når du er ute og flyr enn at rullestolen din ikke står og venter på deg rett utenfor flyet, men blir sendt som baggasje og må hentes der resten av baggasjen plukkes opp. Selv har jeg opplevd dette når jeg har vært på flytur. Sist det skjedde landet jeg i New York og som en bortforklaring sa bakkepersonalet at rullestolen ikke hadde vært merket «Delivery at aircraft». Problemet var bare at Norwegian aldri gav meg en slik merkelapp og når sant skal sies har de aldri gitt meg det. Den eneste gangen jeg har blitt tilbudt en slik merkelapp var da jeg fløy med British Airways. Merkelappene skal vist nok finnes, iallefall hos noen av flyselskapene, men det må være en godt bevart hemmelighet blant noen få utvalgte i systemet.

Etter å ha blitt trillet rundt i en stor og ukomfortabel rullestol på JFK i New York bestemte jeg meg for å selv lage slike lapper slik at sjansene for at det samme skjer igjen blir mindre. Jeg forstår godt at det for bakkemannskapet ikke alltid er like lett å vite hvilke rullestoler som skal på baggasjebåndet og hvilke skal leveres ved flyet. Problemet skal egentlig løses ved hjelp av god kommunikasjon mellom flypersonalet og bakkemannskapet, men som jeg ikke er alene om å oppleve skjer ikke alltid det. Så fra nå av reiser jeg altså med en egenprodusert og laminert merkelapp på min rullestol der det står «Delivery at aircraft». Send meg en mail om du ønsker en pdf med designet.

13 Comments
 • Sun Bore

  17. august 2019 at 14:56 Svar

  Hei,

  Jeg ønsker veldig gjerne en PDF med design av ‘Delivery at aircraft’.

  Mvh
  Sun B.

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:26 Svar

   You got mail:)

 • Pernille Smith

  17. august 2019 at 16:44 Svar

  Hei. Kan du sende meg den pdf? Jeg vill gjerne også ha en slik lapp på min stol 😁

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:28 Svar

   You got mail:)

 • Nikita Amber Abbas

  17. august 2019 at 16:53 Svar

  I want, My mail is Nikita.abbas@live.no, thanks a lot and keep up

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:28 Svar

   You got mail:)

 • Anne Grete Thorvaldsen

  18. august 2019 at 18:39 Svar

  Ønsker og bestille to merkelapper med teksten Delivery at Aircraft .

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:28 Svar

   You got mail:)

 • Anne Grete Thorvaldsen

  18. august 2019 at 18:43 Svar

  Er det mulig og få det laminert og sent i posten? Gjelder Merke lapp med påskrift Delivery at Aircraft.
  Min adresse er : Anne Grete Thorvaldsen
  Blåveisåsen 39, 1675 Kråkerøy

  Mvh Anne Grete Thorvaldsen

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:31 Svar

   You got mail:)

   • Gunhild Bottolfsen

    19. august 2019 at 20:51 Svar

    Ps: jeg har ikke lamineringsmaskin

 • Therese Lunner

  18. august 2019 at 22:15 Svar

  Jeg ønsker en sånn lapp

  • Gunhild Bottolfsen

   19. august 2019 at 20:30 Svar

   You got mail:)

Post a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.